Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 gamberetti sgusciati, cotti
- 1 lime, preferibilmente biologico, il succo e la scorza
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 150 g di formaggio fresco a pasta molle (tipo robiola)
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata grossolanamente + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 fette di salmone affumicato a dadini
- 2 avocadi, la polpa a pezzi (2 cm)
- 4 gocce di Tabasco
- 2 cucchiaini di pepe rosa in grani, schiacciato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 911 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 Std.
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min