Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 135.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini di verdure
50min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 phút
Flan di carote
50min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Flan al salmone affumicato
45min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min