Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di farina di farro integrale
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 60 g di farina tipo 00
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 720 g di acqua
- 150 g di patate novelle piccole, a fette (1-2 cm di spessore)
- 50 g di porri a rondelle
- 100 g di fave fresche sgusciate
- 320 g di tofu naturale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2150 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Frittata senza uova
1h 50min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Frittata di verdure
1h 10min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Pasta al forno vegan
1h
Torta alle bietole
3h
Verdurine in sfoglia
1h
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min