Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h