Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Polpo al vino rosso
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min