Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk
Capesante della Vigilia (TM6)
50 dk
Gamberi in salsa cocktail
10min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min