Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 capesante, noci (parte bianca) e coralli (parte arancione), pulite e lavate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 arance
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Mousse all'avocado
15min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min