Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (optioneel)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
of 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina integrale farcita
40min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1h 10min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30 min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Pane rustico ai semi
1u. 30min
Mini hamburger veloci
50min
Canapè di quinoa
30min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5 min
Barrette di quinoa, chia, banana e mirtilli
1u. 20min
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1h 10min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min