![Focaccine al farro ripiene (senza lievito) Focaccine al farro ripiene (senza lievito)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEEAA67E-3EAF-4A36-9DC2-9C907B347B34/Derivates/528994F8-5E3C-4FFA-A7E4-F9C14857C67B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (optioneel)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
of 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Biscotti integrali alla vaniglia
1h 50 min
Mini hamburger veloci
50 min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Spighette al kamut
3h 55 min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Biscotti integrali al miele
50 min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Crackers integrali al rosmarino
2h 40 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min