Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (optioneel)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
of 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2sa 10 dk
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia alla farina di farro
2sa 30 dk
Barrette di quinoa, chia, banana e mirtilli
1 Std. 20 Min
Chips di quinoa e semi di chia
1h
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6h
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 dk
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1sa 30 dk
Mini hamburger veloci
50min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Focaccia ai cereali
2h 5 min