Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Dessert di kiwi con salsa di yogurt e vaniglia
10 Min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Smoothie al cetriolo
15 Min
Crema di riso
55 dk
Salsa al cioccolato
20 Min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1 Std.
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Mousse alla fragola
2h 10 min
Bicchierini di mele al mascarpone
30 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min