Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15 min.
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Bicchierini prosciutto e melone
3 Std. 25 Min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Mousse alla fragola
2h 10min
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min
Coppette alle fragole e mascarpone
45min
Crema catalana al cioccolato
50min
Budino alla menta
2 godz. 45 min