Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 131 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salsa alla reggiana
15min
Crema di pomodoro
30 Min
Mousse speziata
10min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa ai capperi
10min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Agliata verde
15min