Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 100 g di crackers salati con riso soffiato
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
Crema
-
350
g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
of 350 g di formaggio fresco spalmabile light - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di yogurt bianco non dolcificato
- 15 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche svuotafrigo
40min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Quiche ai pomodorini
1h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 godz.