Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 godz. 45 min
Marinatura al Marsala
20 Min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40min
Lasagne valtellinesi
2 godz.
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Salsa selinuntina
15 Min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Panna cotta al caffè
4h 20min