Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappellacci di zucca
1sa 30 dk
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1sa 30 dk
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Luccio alla gardesana
50 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 godz. 10 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1sa 20 dk
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Salsa alla reggiana
15 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1sa 30 dk
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min