Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1h 20min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Crumble ai marron glacé
45min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 godz. 10 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1hod. 40min
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Crostata di pere
1hod. 40min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Frittata di verdure
1 godz. 10 min