Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 100 g di scalogno, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di melanzana, a pezzi
- 150 g di zucchine, a pezzi
- 200 g di peperone rosso, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale fino
- 125 g di panna da cucina
- 8 uova, medie (circa 60 g)
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di "cinque spezie cinesi" in polvere (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 165 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Cocottine alle zucchine e menta
40 Min
Barchette di insalata di farro, cavolo rosso e pollo
45 min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bignè al formaggio
1h 5min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Tartine di pane alla menta
4h 10 min