![Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DF44CAF-E097-4584-B661-699EAB782214/Derivates/1BC13921-434F-4B4F-9F37-2C8CFBE3C78C.jpg)
Compatibele versies
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 32.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di patate e ricotta
1 Std. 30 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Cipollata
1j
Salsa rubra
30min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Saccottini agli spinaci
1 Std. 30 Min
Salsa selinuntina
15 min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min