Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1 cipollotto a metà
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 170 g di lenticchie rosse
- 750 g di patate tipo bolognese pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cicoria, lavata ed asciugata
- 300 g di luganega a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pesto alla siciliana
15 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 Std. 30 Min
Gnocchi alle ortiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Crème caramel
3 godz. 45 min
Pesto alla genovese
20 Min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Tordelli lucchesi
2h 30 min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Testaroli di farro alle noci
45min
Pesto alla genovese (vegan)
10 min