Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1 cipollotto a metà
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 170 g di lenticchie rosse
- 750 g di patate tipo bolognese pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cicoria, lavata ed asciugata
- 300 g di luganega a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di castagne ai funghi
1 godz. 5 min
Erbazzone (vegan)
2 godz. 20 min
Gnocchi di spinaci
55min
Pasta sfoglia veloce
2sa
I tacconi allo sgagg
2sa
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Insalata russa di barbabietole
1h 10 min
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1sa 30 dk
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1sa 20 dk
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min