Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 130 g di farina tipo 00
- 2 tuorli d'uovo
- 300 g di ricotta, ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
- 40 g di cipollotti, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- 30 g di burro
- tartufo nero fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 37.5 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchetti de gris
30 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Crumble di mele e grano saraceno
6h 20min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min