Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
TM6 TM5 TM31

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Canederli

  • 300 g di ricotta
  • 40 g di burro morbido
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Ragù di rabarbaro

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di burro
  • 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di aceto balsamico
  • 15 g di zucchero
  • 60 g di vino rosso

Terminare la preparazione

  • 50 g di pangrattato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1338 kJ / 335.5 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
35.6 g
Vetten
15.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Vezels
1.7 g
Natrium
306.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten