Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 300 g di ricotta
- 40 g di burro morbido
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 15 g di burro
- 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 15 g di zucchero
- 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
- 50 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1338 kJ / 335.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 306.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1ωρ. 20 λεπτ.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Scalogno brunito (350 g)
25 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Pane australiano con burro dolce
45min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Salsa bolzanina
15 Min