![Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan) Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B20DCE-50C7-4DE1-8928-665E2F61DC08/Derivates/65C66CA4-0EFE-4287-84EE-082C83693273.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di tofu naturale a pezzi
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
- 200 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan" (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3 Std. 45 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1h 15 min
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Farina di amaranto
10 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Ragù di tempeh
30 min