Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di zucchero
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate + q.b.
- 100 g di acqua
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 fette di pane abbrustolito
- 60 g di mozzarelle ciliegina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 985.4 kJ / 235.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Limoni al pepe in conserva
72 godz. 5 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bicchierini prosciutto e melone
3 Std. 25 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 Std. 35 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min