Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Pane pesto e pomodori
3hod. 55min
Strudel di ricotta e pane
2sa 30 dk
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Cheesecake alle castagne
1h 30min
Torta di castagne integrale
1h 30min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Plumcake salato al salmone, porri e pomodori confit
1h 10min
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1u. 35min
Plumcake salato vegetariano
1sa 15 dk