Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Noodles vegetariani
35min
Pizza e minestra
1h 30min
Brunch spagnolo (muffin, tortilla, salmorejo e pan all'aglio e pomodoro)
1h 15min
Biscotti al tè Earl Grey
50min
Pie salata di zucca
1h 30min
Pudding alla zucca e pan brioche
2 Std. 30 Min
Focaccine aneto e feta
1h 25min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8 Std. 20 Min