![Patè alle castagne in crosta Patè alle castagne in crosta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/235503.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di porri a rondelle
- 15 castagne, cotte e spellate (vedere consigli)
- 100 g di pancetta a cubetti
- 400 g di carne trita di maiale
- 100 g di mele, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Speculoos (Biscotti fiamminghi)
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Pere al vino rosso
3h 20min
Dolcetti alle bacche di goji (per 2 persone)
40min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Lime curd
20min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11sa 20 dk
Crumble alle prugne
1j
Cioccolata allo zenzero
30min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min