![Muffin al finocchietto selvatico e topinambur Muffin al finocchietto selvatico e topinambur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910E4655-AD25-47A9-99E1-59935DB7F935/Derivates/B3264536-1F22-4FD9-99B7-67D73EA116BC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di topinambur, sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 5 g di sale
- 60 g di mascarpone
- 70 g di latte
- 20 g di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Plumcake salato di primavera
1 Std.
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1hod. 35min
Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)
1hod. 10min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1hod. 10min
Oranais all'albicocca
1hod. 35min
Sushi di kiwi
1h 50min
Crema al mandarino
20 分钟
Plumcake salato di pollo, pomodori secchi e peperoni
45 分钟
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1hod. 10min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1 Std.