Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di topinambur, sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 5 g di sale
- 60 g di mascarpone
- 70 g di latte
- 20 g di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Merluzzo in salsa chakalaka e burro all'aneto
50min
Clafoutis di prugne
1h 15min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Zupfkuchen (vegan)
9 Std. 10 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Vichyssoise
6 Std.
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30min
Torta al cioccolato e peperoncino
55min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1u. 30min
Avocado cheesecake
3 Std. 30 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Mousse di baccalà
45min