Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di radicchio rosso di Treviso, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero + q.b.
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Frittelle all’uvetta
30min
Ciambella con farina di polenta
50 Min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Pinza
50 Min
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2 Std. 15 Min
Zaleti
1 Std.
Amor polenta
1h 5min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min