Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di radicchio rosso di Verona, lavato e asciugato
- 30 g di brandy
- 130 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di farina di mais
- 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo sodo, sbriciolato
- 1 limone, la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pinza
50min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Torta ciosota radicchio e carote
1h
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5h 40min
Sarde in saor
24h 30min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Torta ai cachi e amaretti
1h
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min