Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di burro freddo a pezzi
- 160 g di farina tipo 0
- 30 g di acqua fredda
- 60 g di cipolla
- 160 g di speck a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ravanelli rossi con steli e foglie, a fette sottili
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fresca
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di santoreggia secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1901.8 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Mousse ai mirtilli
3h
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 godz. 40 min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1 Std. 10 Min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Chiffon cake al té verde matcha
1 Std. 10 Min