![Mini fishcakes di baccalà e piselli Mini fishcakes di baccalà e piselli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E35E5F7-E1CF-43B0-BBE5-A340254C1505/Derivates/E149D878-D561-49C6-B69A-B45935191E22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi medio-grandi
- 150 g di piselli freschi o surgelati
- 250 g di baccalà (o altro pesce bianco), in filetti, dissalato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di farina tipo 00
-
200
g di olio di oliva
of 200 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 258 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Palline croccanti di merluzzo
40min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Polpette di merluzzo e patate
55 min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45min
Fanzelto di patate
35 Min
Barchette di radicchio e mele (per 2 persone)
40min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2 Std.
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min