Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 400 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti del filo intestinale
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaino di mirin
- 300 g di soba noodle secchi
- 15 g di olio di sesamo
- 10 g di olio piccante
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (0.5 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- 180 g di peperone rosso a listarelle
- 180 g di peperone verde a listarelle
- 40 g di salsa di ostriche
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
-
200
g di germogli di soia freschi
of 200 g di germogli di fagioli freschi - 3 cucchiai di semi di sesamo, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale in agrodolce
45 Min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Baozi di maiale al vapore
2h 10 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Manzo all'Hawaiiana
45 Min
Udon con verdure e gamberoni
2h 30min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 min