Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di cipolle, a pezzi
- 50 g di peperoncino serrano
- 200 g di pomodori a pezzi
- 2 spicchi di aglio a pezzi
- 300 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 90 g di patate a pezzi
- 90 g di carote a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di sale
- 1600 g di acqua
- 25 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglie tritate
- lime q.b.
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 282 kJ / 67.2 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Salsicce al curry con lenticchie
1h 20 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1h 20 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 Min
Pollo agrodolce con riso
40 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min