Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro + q.b.
- 220 g di pane secco a pezzi
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 1 cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche secche miste
- 150 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 godz.
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 godz.
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Quiche ai pomodorini
1 godz.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min