Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro + q.b.
- 220 g di pane secco a pezzi
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 1 cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche secche miste
- 150 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Polpette di mortadella
20 min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1h 5min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Grissini al cioccolato
50 min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h