Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane multicereali
17h 30min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Lasagne fredde
1 Std. 10 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Purè di pastinaca e zucca
50 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Torta di grano saraceno e lampone
1 godz. 35 min