Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Brodetto romagnolo
50 min
Cannocchie al Varoma
55 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Brodetto alla triestina
1h
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min