![Brodetto di Fano Brodetto di Fano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9faf2941-8d64-4106-95e9-9d367a79f38c/Derivates/3d2d6f36-9b13-43ba-b5c5-994e84c13804.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1ч. 30 мин.
Zuppa di pesce tradizionale
1ч. 30 мин.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Zuppa di mare con patate
55min
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto alla triestina
1h
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Brodetto all'abruzzese
1ч. 10 мин.
Zuppa di pesce alla napoletana
1ч. 10 мин.
Brodetto romagnolo
50min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h