Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Svizzere vegan
1 Std.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1h 30min
Pasta al forno vegan
1 Std.
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 Min
Frittata semplice (senza uova)
50 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min