Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto cotto a strisce
- 120 g di provola affumicata a fette
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 389 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Quiche svuotafrigo
40 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Crostata con datterini in agrodolce
2h 10min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche di salmone e porri
1h 25min