Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
of ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30 min
Bloody Mary
10 min
Pollo al curry verde
55min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Tartare al salmone
1h