Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x5 cm) e infarinate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 cipolle in quarti (100 g circa)
- 500 g di funghi champignon a fette
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 1 cucchiaio di senape in polvere
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 20 g di Vodka
- 20 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa -
20
g di concentrato di pomodoro
of 50 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo Yassa
1h
Gulash tirolese
1h 30min
Yakisoba con gamberi
30min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Geen beoordelingen
Maiale allo zenzero
25 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1h 20 min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Pollo con salsa al curry
50min
Goulash ungherese
1h 45min