Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino
- 600 g di acqua
- 8 pomodori ciliegino, media grandezza
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 100 g di pasta, tipo ditalini
- 30 g di cipolla bianca a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di pancetta affumicata
-
150
g di carne trita di vitello
of 150 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 50 g di vino bianco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1303.3 kJ / 311.5 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1453.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40 min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Patate novelle ripiene
1h 5min