Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino
- 600 g di acqua
- 8 pomodori ciliegino, media grandezza
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 100 g di pasta, tipo ditalini
- 30 g di cipolla bianca a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di pancetta affumicata
-
150
g di carne trita di vitello
of 150 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 50 g di vino bianco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1303.3 kJ / 311.5 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1453.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo in fricassea
50 min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 min
Luccio alla gardesana
50 min
Eggah con caponata
50 min
Involtini di scottona
1h 10 min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Lasagna di zucchine
2sa
Pollo con crema di verdure
50 min