Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 650 g di carne trita di maiale
- 50 g di speck a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 100 g di coppa di maiale a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 2 cucchiai di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele verdi Granny Smith, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
- 90 g di carota lessa
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 godz. 30 min
Subrics
50min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 godz. 10 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 godz. 30 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Plumcake salato con polpa di granchio
1 godz.
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 godz. 30 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min