Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 650 g di carne trita di maiale
- 50 g di speck a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 100 g di coppa di maiale a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 2 cucchiai di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele verdi Granny Smith, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
- 90 g di carota lessa
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Salamelle all'uva
40 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min