![Brodetto alla triestina Brodetto alla triestina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0aba8c96-ac8a-4179-8e7b-a61095babd32/Derivates/06e2ae2c-f48e-46e4-87b8-7207a5d77de0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 54.6 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce misto
40min
Gemusesuppe
40min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Brodetto di Fano
1h
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min