Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 54.6 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Brodetto di Fano
1 Std.
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Kig ha farz
Geen beoordelingen
Panzanella di mare
45 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min