Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di melanzane
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe
- 4 filetti di acciuga sott'olio spezzettati
- 10 g di capperi sott'aceto, ben scolati
- 150 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 Std.
Carciofi in agrodolce
30 Min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Carpaccio di melanzane
45min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min