Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di melanzane
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe
- 4 filetti di acciuga sott'olio spezzettati
- 10 g di capperi sott'aceto, ben scolati
- 150 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Carciofi romani gratinati
45 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Polpette di melanzane
45 Min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 Std.
Carciofi in agrodolce
30 Min
Cipolle al gratin
1 Std.
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min