Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1500 g di cozze fresche pulite
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zafferano
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine ai gamberoni
30min
Astice in bella vista
1h 15 min
Cozze alla Medoc
50 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Pepata di cozze
55min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Cozze al vino bianco
40min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min