Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di acqua
- 650 g di patate a pasta dura, pelate e a rondelle (1 cm)
- 200 g di zucca, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- 40 g di Grana Padano, grattugiato
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 60 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 60 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 150 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Polpette di spinaci
35 min
Saccottini agli spinaci
1h 30 min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Polpette di melanzane
45 min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min
Crocchette di patate e speck
3hod. 20min
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Crocchette di patate
1h 10min