Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
of 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Pollo speziato al limone
40min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Maiale alle prugne
35 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Pollo alla Marengo
1h
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Pollo con crema di verdure
50min