![Pollo alla birra bruna Pollo alla birra bruna](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4A0A239-F4D3-4F1D-8713-1432724EC8FD/Derivates/56FE5BD8-EAC7-4C28-889E-F0FDF1A91FEA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
of 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 min
Gamberi alla guineana
25 min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 min
Pollo, pancetta e olive
35 min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Pollo in umido ai funghi
50min
Stufato di pollo e basilico
35 min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h