Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 250 g di panna da cucina
- 350 g di carne trita di vitello
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3104 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)
35 min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
1 Std.
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Rotolini di lasagne
1 Std.
Stecco di carne con cuore filante
20 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Nuggets agli anacardi
35 min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Polpette danesi
50 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Polpette di mortadella
20 Min