Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 baguette, a rondelle (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio, a fettine
- 70 g di cipolla, in quarti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
100
g di prosciutto Serrano a fette
of 100 g di prosciutto crudo a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Crostini tonno e surimi
2h 10 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bicchierini capresi
30 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 Min
Pane all'aglio
20 Min
Bloody Mary
10 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min