Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso Parboiled
- 150 g di carote a tocchetti (1 cm)
- 150 g di funghi champignon a metà o in quarti
- 5 asparagi a tocchetti
- 600 g di filetti di petto di pollo (4 petti)
- 150 g di piselli freschi
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 1 - 2 cucchiaini di succo di limone
- 1 cucchiaino raso di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2687 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1u. 15min
Curry di pollo Cape Malay
1u.
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1u.
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 Std. 20 Min
Riso pilaf con maiale
45min
Manzo alla Stroganoff
1u.
Pollo, riso e verdure al vapore con salsa alla senape
1 Std. 25 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Pollo, pancetta e olive
35min
Pollo con salsa ai peperoni
55min