Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 140 g di zucchina a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla a metà
- 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 4 foglie di lattuga, lavate e asciugate
- 350 g di patate a pasta farinosa a pezzi grossi (3 cm)
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua - 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 8 crostini di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passato di verdure
50 min
Vellutata d'inverno
50 min
Crema di zucchine
30 min
Purè di verdure
40 min
Minestra di semolino
30 min
Ciambella del mugnaio
40 min
Crema di pomodoro
30 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Minestrone
45 min
Pastaragia
25 min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min