Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla in quarti
- 100 g di crescione, le foglie lavate
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di fettine di petto di pollo a listarelle
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Crema di pomodoro
30 min.
Vellutata di mais
20 Min
Crema di pomodoro
25 dk
Dado di pollo
50 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Salsa belga
Keine Bewertungen
Zuppa di pane nero
30 min.
Zuppa di latte
30 min.
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Borscht
25 dk
Budino al semolino e uvetta
1h 30min