Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla in quarti
- 100 g di crescione, le foglie lavate
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di fettine di petto di pollo a listarelle
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Salsa olandese
30min
Zuppa primaverile
40min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Salsa belga
Geen beoordelingen
Crema di pomodoro
30min
Vellutata di broccoli raw
25min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min