Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema reale
- 4 uova (da 60 g circa)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Zuppa
- 70 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di carote a pezzi (1-2 cm)
- 400 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di porri a pezzi (1 cm)
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- ¼ cucchiaino di noce moscata
- ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1087 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Passato di verdure
50 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Minestra a crudo
30 Min
Crema di pomodoro
30 Min