Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 godz.
Crema di carote all'arancia
30 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di patate con polpo
1 godz.
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Vellutata di porcini
50 min