Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con vongole
40 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di patate con polpo
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min