Crema di zucca e capesante alla pancetta
TM6 TM5

Crema di zucca e capesante alla pancetta

3.7 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 capesante con il corallo
  • 30 g di scalogno a metà
  • 40 g di burro
  • 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 12 fette di pancetta affumicata
  • 1 foglia di alloro secca
  • 20 g di brandy

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1042 kJ / 249 kcal
Eiwitten
17.9 g
Koolhydraten
7.7 g
Vetten
16.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten