Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Stoccafisso con i porri
50min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Seppie in zimino
40min
Crema di ceci con vongole
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h