Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Citronette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 fili di erba cipollina fresca, tritati
Preparazione
- 3 carote
- 1 zucchina
- 1 peperone giallo a listarelle
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 tranci di pesce spada
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Crema di piselli
45 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Passato di verdure
50 Min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di carote
35 Min