Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di zucca decorticata e a pezzi
- 250 g di patate a fette
- 250 g di calamari interi piccoli
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di ricotta
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50min
Crema di asparagi
50 Min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Vellutata di zucca e scampi
2h
Crema di ceci con vongole
40 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Crema di piselli
45 Min
Vellutata di zucca
30 Min