Baccalà alla veneziana con polenta
TM6 TM5

Baccalà alla veneziana con polenta

4.5 (89 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
  • 150 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Voeding
per 4 porzioni
Calorieën
15242 kJ / 3643 kcal
Eiwitten
164.8 g
Koolhydraten
323.5 g
Vetten
196.7 g
Vezels
13 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten