Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Eiwitten
- 164.8 g
- Koolhydraten
- 323.5 g
- Vetten
- 196.7 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 λεπτ.
Mousse di baccalà e avocado
30min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Mousse di baccalà
45min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min