Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Eiwitten
- 164.8 g
- Koolhydraten
- 323.5 g
- Vetten
- 196.7 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Mousse di baccalà
45 min
Brandacujun
45 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min