![Baccalà alla veneziana con polenta Baccalà alla veneziana con polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B3FBF7C-FCBF-4008-B62B-AE072649C64A/Derivates/81DA1CE5-2781-4585-88A5-D0A1256CC1EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 400 g di farina di mais bramata
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 15242 kJ / 3643 kcal
- Eiwitten
- 164.8 g
- Koolhydraten
- 323.5 g
- Vetten
- 196.7 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Mousse di baccalà
45min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min