Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345 kJ / 321.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e robiola
45min
Minestra di semolino
30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di polenta
25min
Minestra a crudo
30 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Stracciatella alla romana
30 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Passatelli
45min
Tortel di patate
40 Min
Zuppa imperiale
1 Std.