Apparaten en Accessoires
Pastaragia
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
20 g di farina tipo 00 + q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
1345 kJ /
321.5 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
27.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
33 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pomodori gratinati
1u. 10min
Polenta
1u.
Gnocchi alla romana
1u. 15min
Zuppa di latte
30min
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1u. 40min
Gnocco al forno con i ciccioli
4u. 50min
Cappelletti reggiani
2u.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Fiordilatte bolognese
9u. 30min
Zuppa imperiale
1u.
Minestra di semolino
30min