Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Flan di cavolfiore
45min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan al salmone affumicato
45min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min